Sumant capacitats

Un laboratori d’idees socials

La voluntat de la Fundació Itinerarium amb el projecte ‘Sumant Capacitats’ de l’Anna és donar suport a entitats socials existents amb qui col·laborem com la Fundació Aura o la Fundació Àlex. La primer en pro de la inserció laboral de les persones amb més dificultats i la segona en busca d’un model d’esport per a tothom.

La Fundació Itinerarium també s’orienta cap a la creació d’entorns d’aprenentatge que ens permeten, de forma efectiva, incidir en la motivació dels alumnes i en l’interès pel seu propi aprenentatge. La nostra experiència en la creació i dinamització de xarxes educatives internacionals presents a més de 20 països amb l’ Atles de la Diversitat cultural i social, ens obren les portes a difondre aquest projecte a tots els continents. Amb especial atenció a millorar l’educació al nostre entorn més proper i en països en vies de desenvolupament. L’Atles de la Diversitat, cultural i social, fou financiat amb 2’5 milions d’euros per la Unió Europea (UE). Fins al moment ha rebut el premi Tecnonexo a la millor iniciativa de e-learning (2004), el premi Fundetec a la millor iniciativa TIC i d’inclusió (2005) i finalista del Stockholm Challenge (2006) amb menció especial.

 

Un laboratorio de ideas sociales

La voluntad de la Fundación Itinerarium con el proyecto ‘Sumando Capacidades’ de Anna es dar apoyo a entidades sociales existentes con quien colaboramos como la Fundación Aura o la Fundación Àlex. La primera en pro de la inserción laboral de las personas con más dificultades y la segunda en busca de un modelo de deporte para todos.

La Fundación Itinerarium también se orienta hacia la creación de entornos de aprendizaje que nos permiten, de forma efectiva, incidir en la motivación de los alumnos y en el interés por su propio aprendizaje. Nuestra experiencia en la creación y dinamización de redes educativas internacionales presentes en más de 20 países con el Atlas de la Diversidad Cultural y Social, nos abren las puertas a difundir este proyecto a todos los continentes. Con especial atención a mejorar la educación en nuestro entorno más próximo y en países en vías de desarrollo. El Atlas de la Diversidad, Cultural y Social, fue financiado con 2,5 millones de euros por la Unión Europea (UE). Hasta el momento ha recibido el premio Tecnonexo a la mejor iniciativa de e-learning (2004), el premio Fundetec a la mejor iniciativa TIC y de inclusión (2005) y fué finalista del Stockholm Challenge (2006) con mención especial.